Фон дьо тен MeMeMe Flawless

by - ноември 17, 2013

Здравейте!
Реших да ви запозная с един доста употребяван от мен фондьотен през последните месеци - Flawless, който получих като подарък.Марката е МеМеМе, английска, доста разпространена, но мисля, че в България все още не се предлага.
Eто тук може да разгледате продуктите им: http://www.mememecosmetics.co.uk/flawless-finish-cream-foundation-spf-15
Според описанието се води дълготраен, но бих казала че не е от най - устойчивите, особено в горещините.Затова пък в студеното време е идеален - стои си на мястото през целия ден. Има средна покривност, може би се дължи на това, че цветът, който имам аз е много светъл.

Хидратира кожата, има SPF 15 и нещо много важно - няма парабени!
Ефектът действително е"flawless", стои доста естествено, но най - добре това се постига като се нанесе с четка.

Като цвят този мисля, че се води  най - светлия, сега за зимата е подходящ, понякога го използвам само на местата, които имат нужда от озаряване и прикриване, например под очите, около носа и т.н., а на скулите и останалите зони нанасям тъмен фон дьо тен и руж.По този начин контурирам лицето и постигам хайлайт ефект.



Винаги препоръчвам да имате един светъл и един тъмен нюанс фондьотен, които да разнасяте на различни области, за да изглежда гримът естествено и свежо, а не бяло като платно или оранжево/тъмно.

Накратко съм доволна от него, намирам му доста приложения, цената е около 10 паунда.
А вие ползвали ли сте продукти на марката MeMeMe?

***
Поздрави и усмивки!:)))



You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...