FLORMAR Сенки за очи

by - ноември 30, 2013




Здравейте, момичета!
Как сте в този студен, дъждовен ден? :))
Днес реших на кратко да ви запозная с тези малки и компактни единични бели сенки на Flormar, които си взех преди няколко дни и много харесвам.Имам подобни и черни, ползвам ги вече много време, страшно са икономични, а цветовете им са наистина пигментирани.Поне тези, които имам аз са такива.Във всичките ми палитри белият цвят и изобщо светлите сенки са най - използвани, свършват ми бързо, ето защо се изкуших да си купя още едни, на Flormar.


Сенките са перлено бели на цвят, като консистенция не са прекалено сухи, не се ронят, когато взимам от тях с четка.Имат много добра пигментация.
Откъм трайност има какво да се желае, най - добре да се нанасят с основа за сенки отдолу.За разлика от тях пък, черните ми са по - издръжливи, наситени, може да се носят и без специална основа.
Опаковката им е симпатична, малка и стабилна, а продуктът е със задоволително количество – 4гр. Като цяло са икономични, откакто си ги купих ги нося постоянно, почти всеки ден, а са се изтрили съвсем леко отгоре, както се вижда.
Като цена са мноого изгодни, моите мисля, че бяха около 4.50лв., а определено ще се използват дълго време.

А вие харесвате ли сенките на Flormar?:)





***

Много усмивки!:)))
Dreamgirl

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...