LOREAL Любими продукти

by - ноември 02, 2013

Здравейте!
В този пост ще ви представя някои продукти на една доста предпочитана от мен марка, това е Loreal. До сега не помня да са ме разочаровали сериозно, това, което съм си взимала винаги е било качествено и на достъпна цена.Реших за по-удобно да събера на едно място нещата, които ползвам често или които по някакъв начин са ми станали любими, а те не са едно и две, както ще се убедите сами :))

Започвам с Маска за коса Loreal Elseve Total Repair за суха и увредена коса, пълно възстановяване.Много хубава маска, прави косата гладка и мека, не омазнява прекалено, с приятен аромат, който се запазва дълго време.Моята коса е доста дълга и плътна, така че слагам повече от продукта без притеснение, действа в дълбочина на косъма.
Шампоан за обем с колаген Elseve Volume Collagen
Страхотен е, взимам си вече 3-та опаковка, което не се е случвало до сега :D. Косата е подхранена, действително обемна, но в никакъв случай суха.Оформям е лесно след баня.
Наблюдавам много лек изсветляващ ефект след употребата на шампоана, предполагам заради колагена, което е повече от прекрасно за моята руса коса!

Следващите продукти:

Първите два не са купувани от България, но мисля че се предлагат, олиото със сигурност съм го виждала по магазините.
Най-отляво е Термоизглаждащ крем Loreal Studio.Термозащитен, предпазва косата от заплитане, изгаряне и високата температура на сешоара, пресата и т.н.Аз го нанасям на мокра коса, изсушавам и се изправям.Освен всичко леко подхранва и хидратира.
В средата Олио за коса Loreal Elvital с цветни масла.
Подхранва, предотвратява цъфтежа на косата, доста е силно, бих казала вълшебно, дава блясък и помага при разресването.Ползвам го на мокра коса преди изсушаване, както и на суха за блясък.Не омазнява и не утежнява излишно косъма.Има приятен леко плодов аромат, сравнително гъсто е като консистенция.
В края: Loreal Pure Zone Тоник с оздравяващ ефект. Формула Iso Bacter със салицилова киселина, действа антибактериално, бори се успешно с несъвършенства, за по-здрава кожа и бистър тен.Свива порите, почиства лицето перфектно бих казала.Подходящ е за проблемна, мазна или смесена кожа.Гледам да не оставам без този продукт, винаги го нося със себе си.Наистина най-ефикасният тоник за лице, от всички подобни които съм изпробвала, а те не са малко :Д!
И последно, искам да ви покажа коректорът, който ползвам почти ежедневно - Loreal True Match, в цвят 4 Beige.Сполучлив е, има добра трайност като за подобен течен продукт.С него добре се прикриват дребни несъвършенства, петънца,може да се изсветлят тъмни участъци по лицето.Аз обикновено го нанасям с пръсти, с четка също е удобно.
  • добра покривност
  • средно гъста консистенция, подходящ за околоочния контур
  • не се събира на линии под окото  
  • прикрива добре несъвършенства
***
Това бяха моите любимци на Loreal.Ако имате въпроси или отзиви за продуктите можете да споделите в коментарите под публикацията!
Поздрави! :)))
Dreamgirl ^^

You May Also Like

2 коментара

  1. Откъде намери термоизглаждащият крем на Loreal Studio? :) Спомням си,че го ползвах преди 2,3 години и много ми харесваше,но после не можах да го намеря.

    ОтговорИзтриване
  2. Моя е купуван преди време от чужбина, незнам у нас дали се продават все още, може би са ги премахнали от търговската мрежа ... :) на сайта на Лореал за БГ го няма май доколкото видях, но пък в други държави го има http://www.loreal-paris.de/haarstyling/frauen/studio-line-seide-und-glanz/hot-glatt-creme.aspx

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...