Олио MACADAMIA Healing Oil Treatment

by - декември 15, 2013


Здравейте, момичета!
След така нашумялото арганово олио, ето че дойде ред и на това от макадамия - MACADAMIA Healing Oil Treatment, за мен лично то е фаворит, поне що се отнася до продуктите, които съм ползвала и начинът им на действие.Моята коса е дълга и има нужда от стабилно подхранване, особено когато я третирам повече, боядисвам я, изсветлявам я и т.н.
Това е най - малката разфасовка на олиото от 10мл., когато си го взимах не исках да рискувам, за да не се разочаровам.Това определено не се случи, наистина съм доволна, към него получих и мостричка на маска за коса Macadamia, която страшно харесах и смятам да закупя след време.

Олиото има силен подхранващ и изглаждащ ефект, хубавото е, че не омазнява след употребата, освен ако не решите сериозно да прекалите с него :Д.Подходящо е за суха, увредена, цъфтяща коса.Ухае чудесно, поне на мен ми е приятно.
Може да си го слагате на суха или мокра коса, също да си го добавите към маската или шампоана.Аз нанасям малко на мокра, изсушавам и след това отново изглаждам хвърчащите връхчета с него.Моята коса е гъста, поема доста продукт, затова процедирам по този начин.След баня е доста суха, заплетена в краищата и на местата, където е изсветлявана.
Освен маслото от макадамия, съдържа допълнително и арганово масло, което ме радва още повече.

Препоръчвам ви го, цените на марката са сравнително високи, но мисля че си заслужава, качеството е на ниво.Моето олио струва 6.50лв.
Вие ползвали ли сте други техни продукти?
P.S.
Ако не сте запознати с продукта или марката, ето описанието по - подробно:

Олио MACADAMIA Healing Oil Treatment
"Подходящо за всички типове коса и най-вече за суха, безжизнена и изтощена коса.
Уникално красива и лъскава коса, благодарение на съдържащите се масло от макадамия и арганово масло.

- Осигурява незабавно подхранване, изглаждане и дълготраен анти-заплитащ ефект. Косата е ултра гладка и мека, лесна за стилизиране и пълна с блясък.
- Незабавна абсорбация, леко усещане, без утежняване
- Удължава цвета на боядисана коса
- Естествена UV защита
- Намаля времето на изсушаване на косата до 40-50 %

Нанесете малко количество върху влажна или суха коса. Разрешете с гребен.
Състав: Dimethicone, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Limonene."

"Марката Macadamia Natural Oil™ e специално създадена за "проблемни" коси.
Ако вие откривате някой от следните проблеми и с вашата коса, нашите продукти ще се превърнат в ежедневна незаменима грижа:

- изтощена /химически, от слънце или вятър/
- заплетена
- боядисана, изрусявана, къдрена
- трудна за стилизиране
- клепнала и безжизнена
- суха, не мека, и без усещане за копринен допир
- гъста и "храстовидна"


Macadamia Natural Oil™ е висок клас професионална козметика за коса, която е съсредоточена върху възстановяването на маслата, благодарение на масло от макадамия и арганово масло.
Продуктите подхранват, възстановяват и съживяват и най-сухата и проблемна коса. Всяко от маслата е богато на незаменими мастни киселини, които са изключително важни за здравето, и тайна за красота на всяка една жена по света.
Комбинацията от арганово масло и масло от макадамия съдържат най-високата концентрация на незаменими мастни киселини, откривани някога в природата. Комбинацията от масла подхранва и защитава косата от вредните UV лъчи, като значително увеличават еластичността и придават видим блясък.
Изключително лека, композицията на Macadamia Natural Oil има голяма сходност с естествения себум /мазнина/, произвеждана от собствения организъм. Тази прилика прави продуктите толкова ефективни, позволявайки на маслата да проникнат бързо, възстановявайки блясъка и мекотата на косата. Образува се и защитен филм, който предпазва от химикали, горещина и увреждане от слънцето.

- Мигновено подхранване, изглаждане и разплитане на косата. Косата е ултра мека и лесна за оформяне
- Намалява времето на изсъхване на косата до 40-50 %.
- Естествена UV защита
- Удължават цвета на боядисаната коса
- Бърза абсорбация от косата, лека формула, без мазно усещане
- Уникален блясък"


Източник:
zlatnaribka.com


^^ Smiles!
Dreamgirl
***

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...