DOVE Almond Cream Collection Подаръчен комплект

by - декември 04, 2013

Здравейте, момичета!
Това комплектче на Dove получих преди месец като подарък, съдържа лосион за тяло, душ гел и дезодорант, опаковани в симпатична златиста чантичка.Наименованието му е Almond Cream Collection.Наистина си го харесвам страшно много, симпатичен, компактен, функционален, приятен за употреба.
Трите продукта вътре са в оригинален размер и количество:
Това е чантичката, златиста с лек блясък, с цип е, вътре има доста място, мисля да я ползвам главно при пътуване.
Започвам с дезодоранта, Dove Silk Dry.
Мога да кажа, че не очаквах да е толкова добър в борбата против изпотяване, доста ефективен е - действие 48h, траен, не оставя следи по дрехите.
Определено се конкурира с дезодорантите и стиковете, които ползвам най - често - тези от серията - Crystal Clear на Rexona.
Има свеж, ободряващ аромат.
Душ гел Dove Purely Pampering с бадемов крем и хибискус.
Това е любимият ми продукт от трите - мек, кремообразен, доста гъста консистенция, супер приятен за употреба.Ароматът му е божествен, страшно харесвам бадем, а уханието на хибискус още повече!Истинско удоволствие за банята!

Лосион за тяло Dove Purely Pampering, Deep Care Complex бадемов крем и хибискус.
Доволна съм, омекотява и подхранва добре, но въпреки това не е твърде мазен.Попива бързо и се абсорбира от кожата.Ароматизира леко и ненатрапчиво.

Целият комплект е практично замислен според мен, включва най - необходимите продукти, а заедно с чантичката става перфектната комбинация.Като цяло харесвам марката Dove, качеството е на ниво, не съм се разочаровала до момента.
А какво е вашето мнение, използвате ли ги често, имате ли любими продукти?Ще се радвам да споделите в коментарите! ^^

***

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...