GUCCI PREMIERE

by - декември 16, 2013


Здравейте, момичета!
Искам да ви представя моя специален аромат на Gucci, Gucci Premiere, който ползвам най - вече за поводи, срещи или пък когато съм в настроение за нещо стилно, дамско и изтънчено.
Парфюмът леко ми напомня на The One на D&G, само че този е някак си по - обогатен и нежен.
Определено не бих го ползвала всеки ден, много е женствен, чувствен, но в никакъв случай не се натрапва.Не се усеща твърде силен и тежък.



Опаковката му е позлатена, леко огледална, създава усещане за лукс и блясък.Парфюмът като цяло е удобен и компактен, малко тежи, но това не ми пречи понякога да го нося в дамската си чанта.Не мога да ви опиша колко ме радва самото шишенце, дизайнът му е очарователен.
Под капачката е украсен с мини бижу, на едната кръгла част е гравирано името на марката Gucci.


Горещо ви го препоръчвам!Няма да съжалявате ако си го купите ( в случай, че ви допадне аромата, разбира се )!
P.S.
Ето какво е описанието му:

ВДЪХНОВЕНИЕТО
"Новият парфюм Gucci Premiere е вдъхновен от красивите рокли от колекцията на Gucci Premiere couture, показани през 2010 г. на филмовия фестивал в Кан.
“Гучи Première празнува звездата във всяка жена, дали е под прожекторите при откриването филм или на бизнес среща, всички нейни моменти са златни. Всички погледи са приковани в безупречно ушития костюм или модна рокля. Грация и отношение, красота и власт. Тя се радва на постиженията си и носи нейния авторитет с лекота. Навсякъде където тя се намира се посреща с адмирации. Тя е модна икона. “

АРОМАТЪТ
"Gucci Premier е изискан цветено-дървесен-мускусен аромат.
ТОП: бергамот, портокалов цвят
Ароматът се отваря с лукс и изобилие от шампанско. Взрив на ефервесцентен бергамот, разтопен с женствен и тържествен портокалов цвят, внушават опияняващо вълнение на червения килим.
Сърце: бели цветя, мускус
В сърцето на аромата се е сгушил интензивен букет на блестящи бели цветя, завързани с магнитно чувствен модерен мускус. Вечния чар на водещата жена, перфектен баланс на чувственост и сила, вдъхновява общ заловен дъх.
База: кожа, дърво
Топла и глезеща основата на аромата почива в изкусителен коктейл, на едва доловимо опушена кожа и кремообразни балсамови гори, които въплъщават абсолютния блясък."


Лицето 
Gucci има удоволствието да представи актрисата Блейк Лайвли като лице на Gucci Première.
Фрида Джанини разказва с ентусиазъм: "И на екрана, и в живота, Блейк Лайвли притежава уникалната осанка на емблематичните дами от Златната ера на Холивуд. Тя показва инстинктивен вкус и в ролите си, и в облеклото си. Всеки проект, в който тя участва, печели от харизмата, стила и интелигентността й. Тя е съвършената муза за Gucci Première."



Smiles!:))))
Dreamgirl
***

You May Also Like

2 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...