Sleek i-Divine - A New Day Palette

by - април 07, 2017


Здравейте, момичета!
Мислех да изчакам още с поста, но в крайна сметка реших да ви покажа тази палитра на Sleek, с която се сдобих наскоро.Исках да я изпробвам по-дълго време, но все пак на този етап мисля, че вече успях да си изградя най-общо мнение за нея.Бързам да ви покажа и суочовете, като се надявам те да са ви от полза ако сте си я набелязали за бъдеща покупка или пък просто ви е интересно да видите.

И така, става въпрос за палитрата на Sleek Make Up, i-Divine - A New Day, която е едно от новите попълнения на марката, заедно с палитрата All Night Long.Тя се състои от 12бр. матови и блестящи сенки на минерална основа.


Опакована е в хубава картонена кутийка, като самата палитра е доста луксозна и изчистена, с голямо и ясно огледало.По надолу ще видите, че всяка една отделна сянка си има собствено име, което е характерно за по-луксозните палитри.Съставът на сенките е описан на гърба на опаковката.



Цветовете са типичните нюд нюанси, съчетани с блестящи златни и топли прасковени тонове.Преди да започна със суочовете, искам да споделя своите впечатления от палитрата до момента.Сенките стоят красиво на окото, меки, топли нюанси.Някои са по-силно пигментни, други по-слабо, ще видите и на снимките, мисля че личи добре.Като цяло съм на мнение, че това е палитра подходяща само за ежедневен грим, както подсказва и самото ѝ име - A New Day.Цветовете са приятни, но не може да се постигне този силен, наситен грим, който би бил подходящ за вечерта.Самите сенки не са прашливи, приятни са за нанасяне.На мен ми се налага да взимам по повече, понеже съм фен на силната пигментация.


Трайността на сенките не е много голяма, за момента не мога да намеря основа, с която да ги задържа през целия ден.Забелязвам, че в края на деня са доста избледнели.Аз имам основата на Essence в новата им формула, но за сега не ми върши работа с тях.Може би ми трябва нещо по-кремообразно, като молив-стик или подобно, с което да остават за дълго.

Ето ги и суочовете, ще започна с първия горен ред сенки:

Първите два цвята са перлени, следващите два матови, следва силно пигментиран перлен кафяв нюанс и последен е по-слабо пигментиран светъл мат.На снимките мисля, че личи кое колко е наситено, макар че на клепача всички се проявяват и личат добре.Както казах по-горе, основата също е от значение.

2-ри  долен ред сенки:


Тук също се вижда реално кое колко е пигментирано, няма да ви описвам подробно самите цветове, понеже мисля, че на снимката личи кое какво е.Единствено блестящият златен нюанс не е толкова наситен, понякога се налага да го нанасям с пръст на окото, за да взема повече цвят и да личи хубаво.До него е една матирана кафява сянка, която има интересен студен подтон, доста нестандартен цвят и не съм виждала никъде такъв.


Цената на палитрата е 10.99Еuro, на мен ми е донесена от чужбина, мисля че е закупена от магазин Müller.У нас продуктите на Sleek и тази палитра могат да се намерят online, но цената е по-завишена до колкото виждам.Палитрите тук са на цени от около 26-28лв.
В заключение, ще кажа че това е палитра, идеална за ежедневието, за по-лек, но ефектен грим или за така наречения "No-Makeup" грим.Опаковката, огледалото и всичко е качествено изработено, удоволствие да се ползва.По-нататък бих пробвала някоя друга палитра на Sleek, която е още по-пигментирана от тази! :)


Поздрави и усмивки! :)))
***

You May Also Like

1 коментара

  1. Със сигурност ще се получи невероятен ефект от комбинацията на матовите и блестящите нюанси!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...