Любими продукти Юни 2016/ Favorites

by - юли 07, 2016


Здравейте!
Време е за поредния пост с любимци.Съчетала съм някои от най-използваните ми продукти през последните месеци (а и до сега) с някои по-нови.Тях видяхте в предишната публикация за нови придобивки, ако сте пропуснали можете да и хвърлите един поглед ето ТУК
Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder - в цвят 010Light Infusion.Нов хайлайтър на Catrice, с розов подтон е.Може да се слага по много, пигментиран е, но като формула е прахообразен и лек.За да стои наситено на скулите трябва да се наслои повече с четка или пръсти.Трайността му е не е голяма, изчезва бързо от лицето.Може също да минете с четка навсякъде за леко озаряване на кожата.За лятото обожавам да ползвам такъв тип продукти.
Catrice Camouflage Cream коректор, 010Ivory. Популярен е, много го харесах.Като формула е по-твърд, има пълна покривност, най-подходящ е за прикриване на несъвършенства и то от всякакъв характер.В някои дни е незаменим.Ако имате проблем с петънца, пъпчици, зачервявания, то точно този коректор ще ви свърши идеална работа.Трайността му е добра, особено в съчетание с фондьотен и пудра.Нанасянето става най-добре с пръсти заради консистенцията му.Друг плюс е изгодната цена, около 6-7лв. и е икономичен.
Мини лак Golden Rose Wow 28, 6ml.Цената му е 0,99лв, нанася се равномерно, много доволна съм от трайността му.С топ лак кара дни наред почти непокътнат.Освен това цветовете, които видях в магазина бяха супер свежи.
Олио за коса Inecto Naturals Кокос.Марката не съм я срещала до сега, не е купувано от България.В описанието пише, че това е натурален веган продукт, не е тестван върху животни.Съставът му можете да видите сниман долу.Мирише уникално на кокос, дава силен блясък и разплита косата.Не омазнява, може спокойно да се слага повече.Страхотен продукт е, обожавам да го използвам на косата си, ако го видите някъде не се колебайте да го пробвате.

Още едно олио за коса:
Gliss Kur Hair Rapair с 6 масла.Като подхранване е по-силно и от горното.Ползвам го задължително след баня.Идеално е за изтощена коса, отново го препоръчвам!Съдържа : масла от плодовете на пекуи, семената на марула, кокосов орех, семената на моринга, арганови ядки и екстракт от цветове на гардения.Не е купувано от тук, надявам се, че го има, защото е наистина хубаво!:)

Парфюмът на снимката е Miss Dior Blooming bouquet.Лек, свеж, идеален за лятото.Ползвам го в ежедневието си.Ето описание:
Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet е въведен в началото на януари 2014 година.  Изключително копринен аромат, фин, нежен, създаден от уханието на кадифен, бял мускус,  освежаваща есенция на розов божур, цветя и сочни плодове - мандарини и сицилински цитруси, праскови и ярки кайсии, поставени на елегантна мускусна основа.Рекламно  лице- Nathalie Portman

Последни 2 продукта:

Fruttini мy daydream in Strawberry.Свеж, леко сладък, приятен и добре хидратиращ лосион.Има го в Лили доколкото съм виждала.Опаковката му е симпатична и лесна за употреба.
Garnier Mineral Protection 5 Cotton Fresh.С минeрали, нe cъдържа алкoxoл.5 действия в едно.Защитата е на ниво, доволна съм.Купувам го най-вече заради супер приятния аромат, обожавам го! До сега не съм срещала дезодоранти, които да миришат толкова хубаво и нежно.Това ми е поредната на брой опаковка, определено е в категория топ любимец :Д.Цената е около или малко над 5лв.

Поздрави и усмивки! :)))
Dreamgirl
***

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...