SNB Professional Основа и лак за нокти

by - октомври 09, 2020


Здравейте отново!
От известно време исках да пробвам лаковете на българската марка Star Nails и мога да кажа, че останах наистина впечатлена.Имах възможността да ги тествам при маникюрист и бях супер доволна от трайността им.Ето защо побързах да поръчам нещо и за своята колекция, тъй като в повечето случаи предпочитам да правя сама маникюра си у дома.Днес ще ви покажа общо два продукта.


🌸Основата SNB Base Coat е първият от тях.Нея реших да си взема, понеже често пропускам тази стъпка, а знам че е важна.Тя предпазва ноктите от пожълтяване и удължава трайността на лака.Нанася се лесно и съхне много бързо.Създава покритие, което изравнява и подготвя ноктите за лака.



🌸Лакът SNB, който избрах да поръчам е в предпочитан от мен, нежно розов нюанс -Розалина.В последствие обаче се оказа че по-скоро е подходящ за френски маникюр, тъй като е доста светъл и няма толкова добра покривност.За да не прозират ноктите под него, се налага да поставям по 3 пласта.Иначе ми допада как изглежда и си го нося с удоволствие.Ще се оглеждам за някой нов, по-наситен, млечно розов нюанс в сайта на марката.Малко е трудно да се избира онлайн, но се надявам следващия път да улуча това, което търся.
Относно трайността на лака, мога да споделя, че е доста голяма.Определено виждам разликата с другите ми лакове, които се белят  по-бързо.Изобщо за качеството нямам забележки, мисля че малко по-високата цена тук е оправдана.




Количеството и на двата продукта е 15мл.За сега основата Base Coat се очертава наистина икономична, изчерпва се доста бавно.
Като цяло смятам, че лаковете на Star Nails са с много добро качество и със сигурност бих ги препоръчала.
Ще се радвам да ми оставите коментар тук или в Инстаграм страницата на блога, дали вие сте пробвали продукти на марката и какво мислите за тях!

Поздрави, усмивки и до скоро!

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...