LOREAL GLAM BRONZE Бронзираща пудра

by - април 24, 2014

Здравейте, дами!
Днес най - после намерих време да ви запозная с прекрасната бронзираща пудра на Loreal - Glam Bronze Trio, която харесвам до толкова, че я използвам целогодишно.Идеална е за контуриране на лицето, както и като хайлайтър, за повече блясък и озаряване.Има две разновидности - тази за блондинки, която имам аз -201 Blonde Harmony и за брюнетки, която е почти същата.
Създадена е с цел да наподобява максимално естественото бронзиране на кожата при излагане на слънце.Нюансите са 3 на брой, нанасят се поотделно или заедно, по желание, за максимален ефект.Първият е най - светъл, леко розовеещ, бих казала, че е по - малко пигментиран в сравнение с другите.Вторият е среден, златист, прилича на стандартен хайлайтър.Третият е доста наситен и тъмен, златно-кафяв, добър е за контуриране, но трябва да се нанася внимателно.


Като цяло пигментацията на пудрата е много добра, консистенцията е мека и приятна на допир, което я прави лесна за нанасяне и преливане.
Опаковката е супер симпатична, лятна и слънчева.Удобна е, дори има добавена специална четка с подходяща форма за нанасяне.Струва ми се, че е от естествен косъм, заради характерната за тези четки лека миризма, която се усеща.
Също има и компактно огледалце, много практично замислено.Намира се под самата пудра, просто трябва леко да повдигнете горното отделение и отдолу се показват огледалцето и четката.

За мен това е много качествен и практичен продукт, обожавам пудрата и не се разделям с нея, дори сега през април продължавам да я нанасям, за да контурирам лицето си и да му придам лек блясък.
Ето какво казват Loreal за Glam Bronze Trio:
"Изучавайки поведението на кожата при излагане на слънце, лабораториите на Л'Ореал Париж откриха, че всеки тип кожа следва « път на бронзиране » който му е присъщ.
Резултатите от това проучване, позволиха създаване на нюансите на гамата Glam Bronze, за да възпроизведат напълно естествено бронзиране според типа кожа (светъл тен и кожа на блондинка или тъмен тен и кожа на брюнетка) и желаното ниво на бронзиране (равно на 1, 2 или 3 седмици бронзиране)."

Когато открих пудрата се влюбих в нея, затова я класирам официално за мой Любим продукт за 2013. Мисля, че мястото е достойно заслужено. ^^

***
Поздрави и усмивки! :)))
Dreamgirl

You May Also Like

3 коментара

  1. Много я искам тази пудраааааааа, но защо не мога да я открия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моята не е купувана от България. аз бях поръчала специално да ми я донесат, страхотна е! :))

      Изтриване
    2. Днес намерих една в olx. Ще видим каква ще се окаже :)))

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...