Fa Coconut Milk Душ крем с кокосово мляко

by - юни 09, 2019


Днес за кратко наминавам през блога за да ви покажа един много любим продукт, който обожавам напоследък.Между другото, рядко посвещавам цял пост на душ гел, но този тук напълно си е заслужил вниманието.Това е Fa Coconut Milk душ крем с кокосово мляко.
🌴🌴🌴


Започвам с малко обща информация.
Fa Coconut Milk е подхранващ душ крем с хидратиращи съставки, които се грижат за кожата.Формулата му е обогатена с кокосово мляко, осигурява гладкост и мекота.С балансирано PH, без минерални масла, дерматологично тестван.


Опаковката му е стандартна, от 250мл.Има и по-голям размер- 400мл., така че следващия път мисля да си взема направо от нея.Просто продуктът е толкова приятен, че започнах да го изразходвам твърде бързо :D


Накратко, какво ми хареса толкова много в душ крема Fa Coconut Milk:

  • формулата му е изключително мека и кремообразна, в същото време измива добре и оставя чувство за чистота и свежест.
  • не изсушава кожата по никакъв начин, действително я прави гладка и подхранена, което определено се усеща осезаемо.
  • Ароматът му е уникален, наподобява точно кокос, особено нанесен на кожата.Това е голям плюс за мен, тъй като обожавам подобни ухания.Кокос, шоколад, ванилия, това са ми топ фаворитите, колкото по-автентично е уханието, толкова по-добре.


Цената на душ крема Fa Coconut Milk е стандартна, около или малко над 3лв., в зависимост от къде ще го закупите.В магазини като ДМ и Лили редовно има промоции и намаления на душ гелове на марката.
А вие имате ли любим продукт на Fa?Може да ми споделите в коментарите.


Поздрави, усмивки и до скоро в блога!
:)))
🌴

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...